Hírek

Megérkezett a The Falcon and the Winter Soldier végső előzetese

Decemberben írtuk meg, hogy micsoda Marvel-dömpingre kell számítanunk mostanában – ennek soron következő darabja a március 19-én a Disney+ streamingcsatornára érkező The Falcon and The Winter Soldier minisorozat lesz.

Az óriási sikert arató WandaVision után a Sólyom (Anthony Mackie) és Bucky Barnes, azaz a tél katonája (Sebastian Stan) főszereplésével érkezik újabb Marvel-sorozat a platformra. A pörgős előzetes rávilágít a pajzs birtoklásával járó felelősségre, az űrre, amit Amerika Kapitány hagyott maga után, és persze kiderül az is, hogy a szuperhősduónak egy új, globális veszéllyel kell szembenéznie és megküzdenie, természetesen egymással összefogva. Feladatukat (Daniel Brühl alakításában) a Polgárháború főgonosza nehezíti, és szintén fontos szerepe lesz Amerika Kapitány volt szerelmének, Sharon Carter ügynöknek is (Emily VanCamp).

Eredetileg a The Falcon and The Winter Soldier nyitotta volna a Marvel sorozatözönét, azonban a koronavírus miatt a második helyre csúszott. A széria viszonylag rövid lesz: mindössze hat részből áll, de az alkotók biztosították a rajongókat, hogy ez nem megy az akció és a látvány rovására.

A főszerepben Anthony Mackie, Sebastian Stan, Daniel Brühl és Emily VanCamp lesz látható, mellettük pedig Wyatt Russell John Walker bőrében. A sorozat showrunnere Malcolm Spellman, a rendező pedig Skogland. A kanadai rendező számára nem ismeretlen a streaming-terep: a Hulunál A szolgálólány meséjén dolgozott, a Netfixnél pedig A Megtorló (The Punisher) című sorozaton.

A The Falcolm and The Winter Soldier első epizódja tehát pénteken érkezik a Disney+-ra.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com