Hírek

Megérkezett a The Witcher: Blood Origin előzetese

Tegnap debütált a Vaják második évada a Netflixen, egyúttal ezen a napon jött ki az előzménysorozat, a The Witcher: Blood Origin első előzetese is.

Még 2020 júliusában érkezett a hír, miszerint a nagysikerű Vaják előzménysorozatot kap, amelyben megismerkedünk a vajákok eredetével – több mint 1200 évvel Geralt (Henry Cavill) jelene előtt játszódik a spinoff. A hatrészes minisorozathoz ma futott be az első ízelítő, így már a főszereplőkről is lehullt a lepel. A hat epizódból álló előzménysorozat

felfedi az első vaják történetét és azokat az eseményeket, amelyek a szörnyek, az emberek és a tündék világát egybeolvasztották

– írja a Collider.

Az előzetesből kiderül, hogy három karaktert helyez majd a történet középpontjába: Éile-t (Sophia Brown), a harcost, aki elhagyja klánját és a királynő-védelmezői posztját, hogy vándorénekesként járja a világot; Fjall-t (Laurence O’Fuarain), egy másik harcost, aki csatlakozik Éile-hez a küldetésben; és Scian-t (Michelle Yeoh), egy elfet, aki egy ellopott szent kardot keres. Bár az előzetesből nem derül ki, hogy a három szereplő hogyan fog össze, de azt látjuk, hogy komoly küzdelmekben lesz részük. Abba is betekintést enged a trailer, hogy gyönyörű látványvilágra számíthatunk rengeteg akcióval.

A Vaják sorozat írója, Declan de Barra a közelgő spinoff showrunnere, valamint executive producere is Lauren Schmidt Hissrich, Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko és Matt O’Toole mellett.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com