Hírek

Megérkezett a Wall Street farkasa első előzetese (trailer)

wolfofwallstreetMartin Scorsese soron következő filmje komikus/szatirikus felfogásban mesél a tőzsde világáról – legalábbis a trailer alapján.

Több szempontból is üdvözlendő Jordan Belfort élettörténetének filmre vitele. Az adaptáció iránt már az is felkeltheti az érdeklődésünket, hogy egy olyan tőzsdeügynök visszaemlékezései alapján készült, aki 26 évesen a világ talán legsikeresebb brókerének számított, hogy aztán csalás és pénzmosás vádjával kerüljön előbb a bíróság elé, majd a börtön mélyére. Ezt a felemelkedés-bukás történetet pedig – legalábbis a trailer alapján – erőteljes drámaiság helyett lényegesen oldottabb formában álmodja vászonra Martin Scorsese.

Emellett a filmről olyan alkotások is eszünkbe juthatnak, mint a brókervilág működését feltáró/leleplező Tőzsdecápák, de a főszereplői azonosság, a valóban megtörtént, bűnözői életút és a könnyed hangvétel okán a Kapj el, ha tudsz! emléke is felderenghet. Sőt a fékeveszett bulik mintha A nagy Gatsby könnyelmű népünnepélyeinek modern változatai lennének.

Martin Scorsese ráadásul visszatér szülővárosába, New Yorkba, ami mindig pozitív előjelnek számít.

A felvezetés után következzen tehát A Wall Street farkasa trailere.


Warning: Illegal string offset 'Movie' in /home/customer/www/filmtekercs.hu/public_html/wp-content/plugins/wp-review/includes/functions.php on line 2173

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés