Hírek

Megérkezett az előzetes a Thor: Szerelem és mennydörgéshez

Befutott egy kis ízelítő Taika Waititi várva várt Thor-filmjéhez. Hosszas várakozás után és kevesebb mint három hónappal a premier előtt íme a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetese!

A sztárparádéban gazdag folytatásban Chris Hemsworth mellett szerepel Christian Bale, Natalie Portman, Tessa Thompson, Russell Crowe és Chris Pratt. Most egy részüket láthattuk is az első ízelítőben.

A 4. Thor-film kedvcsinálójában Thort egy pillanatra láthatjuk gyerekként, majd kamaszként képregényekben ábrázolt szuperhős szettjében is – ezzel tisztelegve az eredeti, korai „verzió” előtt. A Love and ThunderThe Mighty Thor című képregény cselekményét dolgozza fel. Az előzetesben utalást kapunk arra, hogy Thor lelki békére törekszik, ám ezt kénytelen lesz sutba dobni, amikor gyanús események veszik kezdetét a galaxisban. Christian Bale, azaz Gorr ugyanis sorra mészárolja az isteneket, ezt a mennydörgés istene nem hagyhatja szó nélkül.

Az előzetes alapján szintén központi szerepe lesz majd Thor régi szerelmének, Jane Fosternek (Natalie Portman) is, aki először tér vissza a Thor: Sötét világ óta – írja a Collider. Ami azonban még fontosabb, hogy Jane Thor köpenyében bukkan fel, kezében a Thor nővére, Hela által összetört kalapáccsal.

A Guns N’ Roses-zal indító Thor: Szerelem és mennydörgés előzetese tömény ’80-as éveket és földöntúli kalandokat ígér.

A Marvel univerzum mindent megtesz annak érdekében, hogy 2022 izgalmas legyen a rajongók számára. A július 8-án érkező Thor 4. felvonása mellett idén, májusban mutatják be a Sam Raimi rendezte Doctor Strange az őrület multiverzumábant is.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com