Hírek

Megérkezett az első előzetes Will Smith történelmi filmjéhez

will smith

Will Smith egy szökött rabszolgát alakít az Emancipation című filmben, melynek idén év végén lesz a bemutatója, de az Apple már közzétette az első előzetest.

Még csak most adtunk hírt arról, hogy az Apple TV+ streamingszolgáltató gyártásában elkészült Will Smith új történelmi thrillere, most pedig már láthatjuk is az Antoine Fuqua által rendezett film első előzetesét.

Bár az Emancipation-t eredetileg 2022-re tűzték ki, az Apple úgy döntött, hogy 2023-ra halasztja a filmet Will Smith Oscar-botránya után. A színész azóta nyilvánosan bocsánatot kért júniusban, de az Oscar-gála óta lényegében kerülte a nyilvánosságot. Ám az Apple számára az Emancipation a legnagyobb esély az aranyszobrocska besöprésére, ezért mégiscsak 2022-re tették a bemutató dátumát.

A történelmi film erejét egy igaz történet felhasználásával erősítik a készítők. Will Smith egy ültetvényekről szökött rabszolgát alakít, akit a gazdái majdnem halálra vernek, de ő kiutat talál a Louisiana mocsárvidéken keresztül, azonban az út nem kevésbé halálos számára.

A főbb szerepekben Will Smith mellett Ben Foster, Steven Ogg, Charmaine Bingwa, Gilbert Owuor, Mustafa Shakir, Grant Harvey, Ronnie Gene Blevins, Jayson Warner Smith, Jabbar Lewis, Michael Luwoye, Aaron Moten és Imani Pullum.

A film mozibemutatója 2022. december 2-án lesz, december 9-től pedig megtekinthető lesz az Apple TV+-on.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com