Hírek

Megérkezett az első teaser a Trainspotting folytatásához

T2_TrainspottingHuszonegy évvel az első rész áttörő sikere után Danny Boyle rendező ismét összeállt a Trainspotting színészgárdájával.

A T2 2017. január 27-én érkezik a brit mozikba, egy héttel később pedig már a tengerentúli közönség is láthatja majd. Az első teaserben Rentont (Ewan McGregor), Spudot (Ewen Bremner), Sicky Boyt (Jonny Lee Miller) és Begbie-t (Robert Carlyle) egy peronon állva láthatjuk, miközben egy vonat húz el előttük. A jelenet erősen rímel a Trainspotting egyik képsorára, így jó eséllyel nemcsak az alkotógárda jelentheti majd a kultikus film és a folytatás közötti állandóságot.

Rókus Ákos

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..