Hírek

Megérkezett az első trailer a Labor Dayhez (trailer)

LaborDayJasonReitmanFLphotoTsr2Megérkezett az első trailer a Junót is jegyző Jason Reitman új filmjéhez, a Labor Dayhez.

A Joyce Maynard regényén alapuló dráma főbb szerepeiben Kate Winslet, Josh Brolin, Tobey Maguire, Clark Gregg és Gattlin Griffith látható, a film december 25-én startol a tengeren túl. A történet középpontjában a 13 éves Henry Wheeler (Gattlin Griffith) áll, aki próbálja betölteni az apja után maradt űrt anyja (Kate Winslet) oldalán. Életüket fenekestül felforgatja a szökésben lévő elítélt (Josh Brolin), aki segítségre kényszeríti őket. A közösen eltöltött hétvége mindhármuk életére hatással van.

Az előzetes alapján egy igen érzékeny és romantikus filmre kell felkészüljünk – s bár még idehaza nem sokat hallottunk a Labor Dayről, a pletykák az Oscar-esélyről már hozzánk is eljutottak.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com