Hírek

Megérkezett az Örökkévalók második előzetese!

Aki eddig nem tudta volna, annak most szólunk: igen, Chloé Zhao Marvel-filmet rendez. Az Örökkévalók (Eternals) második előzetese az elsőnél is többet sejtet a monumentális sztoriból.

Megérkezett az Örökkévalók második (és egyben utolsó) előzetese is. Az Oscar-díjas Chloé Zhao által rendezett film egy új fejezetet nyit a Marvel-moziuniverzumban: egy eddig feldolgozatlan történetet ismerhetünk meg. Míg az első előzetesben inkább a lélegzetelállító látványvilág kapott nagyobb szerepet, a második trailer most az eposzi sztoriba enged bepillantást. A Jack Kirby képregényíró munkáján alapuló új szuperhős-film

ősidők óta létező kozmikus lények visszatértét meséli el, akik az emberiséget jöttek el megvédeni.

Az isteni erőkkel megáldott tíz Örökkévaló már évezredek óta védelmezi az univerzumot a Deviánsoktól. Ismét eljött az idő, hogy harcba álljanak az emberek oldalán, akiket Thanos megtizedelt a Bosszúállók: Végjáték során. S hogy az Örökkévalók miért nem segítettek a Thanos elleni háborúban? „Azt az utasítást kaptuk, hogy csak a Deviánsok támadása esetén avatkozhatunk bele emberi konfliktusokba”, árulja el egyikük, Sersi az előzetesben.

Az új trailer még inkább megerősít minket a hitünkben, hogy Chloé Zhao telitalálat volt a Marvel részéről. A független filmes kínai rendező olyan érzékeny, finom, természetközeli látásmódot tud majd kölcsönözni a szuperhős filmeknek, amit eddig még nem igazán láttunk. De Zhao nemcsak látványban és hangulatban, hanem a történetben is változást ígért a Hollywood Reporter szerint. Sersi (Gemma Chan) személyében egy újfajta, árnyalt női szuperhőst alkotott meg, amivel szerinte „ritkán találkozunk ebben a műfajban”.

De nemcsak emiatt várjuk nagyon az Örökkévalókat.

A szereplőgárdában rengeteg ismert színészt láthatunk: Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Don Lee és Barry Keoghan. Ők alakítják majd az Örökkévalókat, de mellettük feltűnik még a Trónok harcából ismert Kit Harington is, aki egy halandó embert játszik.

A film november 4-én kerül a mozikba.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com