Hírek

A sas ismét leszáll? – Megérkezett az Űrhadosztály előzetese

A Netflixre érkező vígjátéksorozat, az Űrhadosztály (Space Force) Donald Trump 2018-ban aláírt űrprogramját helyezi középpontba, és a jelek szerint humorral fogja tálalni azt.

Az amerikai The Office (A hivatal) alkotói, így Steve Carell és Greg Daniels agyszüleménye ez a merőben aktuális űrkomédia, előbbi pedig főszereplője is a sorozatnak. Carell és Daniels az Space Force-szal újfent a The Office-ra is jellemző, ún. ’workplace comedy’ műfajában mozog, csak éppen egy kozmikusabb, sci-fi jellegű világba helyezik új sorozatukat.

Carell Mark R. Nairdet alakítja, akit az újonnan létrehozott (űr)katonai erők, az űrhadosztály csapatának vezetőjévé neveznek ki. Mark ezek után hátrahagyja a családját, és egy elszigetelt bázisra költözik, ahol össze van zárva egy tudósokból és űrhajósokból álló csapattal.

Őket bízza meg a Fehér Ház azzal, hogy Amerika újra (láb)nyomot hagyjon a Holdon, ezzel megszerezve az űrdominanciát.

Steve Carell mellett feltűnik továbbá Lisa Kudrow, John Malkovich, Diana Silvers, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Don Lake, Noah Emmerich és Alex Sparrow – tudtuk meg az IndieWire cikkéből.

Az előzetes alapján a humoré lesz a főszerep, már most felkészülhetünk jónéhány aranyköpésre, valamint az alkotó -és szereplőgárdára jellemző poénokra. Viszont már a traileren is érződik, hogy a poénok tárháza alatt természetesen a politikakritikus hangok is fontos szerepet kapnak majd a sorozatban. Az első részt Paul King (Paddingtonfilmek) rendezi, az executive producer pedig Howard Klein (The Office).

A sorozat május 29-én érkezik a Netlfixre, addig is érdemes hangolódnunk az előzetessel:

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com