Hírek

Megérkeztek a Winnie the Pooh: Blood and Honey horrorfilm első képei

A Winnie the Pooh: Blood and Honey című slasher horrorfilmben Micimackó és Malacka bizony tombolni fognak.

A. A. Milne Micimackó című könyve mindössze öt hónapja vált jogi értelemben közkinccsé, vagyis szabadon felhasználhatóvá, máris egy horror produkció áldozatává vált. A nemrég közzétett első filmképek, melyeken többek között Micimackó és Malacka démoni kivitelben és támadásra készen látható, igencsak felzaklatta az internetes világot.

Az elvetemült Micimackó rendezője és forgatókönyvírója, Rhys Waterfield, akinek mostanában készül a Demonic Christmas Tree című filmje is. A rendező Variety-nek adott interjújából megtudhatjuk, hogy Micimackó és Malacka akkor vadul meg, amikor Robin egyetemre megy, és nem ad nekik enni. Mivel Micimackóról és Malackáról senki nem gondoskodik, visszavadulnak és a maguk zsákmánya után kezdenek kutatni.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey az angliai Ashdown erdőben forgott és a ITN Studios vette a szárnyai alá. Bár a képek erőteljesen egy ZS-kategóriás slashert sejtetnek, a rendező szerint nagyrészt komédiáról van szó. De az minden szempontból bizonyos, hogy senki nem fogja gyerekmesének gondolni a filmet.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com