Hírek

Megérkeztek az első vélemények a Star Wars: Az utolsó Jedikről

December 9-én Los Angelesben mutatták be először a Star Wars: Az utolsó Jedik című filmet, a kiváltságos nézők pedig már ódákat zengenek róla az interneten.

Pár szerencsés néző már láthatta a Star Wars-saga VIII. epizódját, és eddig egyöntetűen pozitív vélemények szivárogtak ki a filmmel kapcsolatban. A Rian Johnson (Looper: A jövő gyilkosa) által rendezett mozi sötétebb hangulatúnak tűnt az előzetesek alapján, de a nézők visszajelzése szerint nem marad humortalan a film. Izgalom, érzelmek és spoileres fordulatok! – ezeket ígérik a twitter-bejegyzések.

Lássunk is párat az első reakciók közül:

„A Star Wars: Az utolsó Jedik őrülten jó. Nem találom a szavakat. Tele van meglepetésekkel. Kerüljétek a spoilereket mindenáron!”

„Le vagyok döbbenve. Ziháltam, nevettem, kiabáltam, sírtam, remekül éreztem magam. Rian Johnsonnak sikerült megcsinálnia talán a legjobb Star Wars-filmet.”

Az utolsó Jedik minden, amit a Star Warsban szeretsz.”

„Padlóba döngölt a film. A készítők az izgalmat, a humort, a szívet és a karakterek fejlődését mind eltalálták. Remek lehetőségeket is megnyit a következő részekhez. Alig várom a folytatást.”

„Nincs elég szó, amivel kifejezhetném, mennyire tetszett Az utolsó Jedik. Elképesztő! Geek-mennyországban érzem magam!”

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai premierjéig már csak december 14-ig (csütörtökig) kell várni.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..