Hírek

Megérkeztek az első vélemények a Star Wars: Az utolsó Jedikről

December 9-én Los Angelesben mutatták be először a Star Wars: Az utolsó Jedik című filmet, a kiváltságos nézők pedig már ódákat zengenek róla az interneten.

Pár szerencsés néző már láthatta a Star Wars-saga VIII. epizódját, és eddig egyöntetűen pozitív vélemények szivárogtak ki a filmmel kapcsolatban. A Rian Johnson (Looper: A jövő gyilkosa) által rendezett mozi sötétebb hangulatúnak tűnt az előzetesek alapján, de a nézők visszajelzése szerint nem marad humortalan a film. Izgalom, érzelmek és spoileres fordulatok! – ezeket ígérik a twitter-bejegyzések.

Lássunk is párat az első reakciók közül:

„A Star Wars: Az utolsó Jedik őrülten jó. Nem találom a szavakat. Tele van meglepetésekkel. Kerüljétek a spoilereket mindenáron!”

„Le vagyok döbbenve. Ziháltam, nevettem, kiabáltam, sírtam, remekül éreztem magam. Rian Johnsonnak sikerült megcsinálnia talán a legjobb Star Wars-filmet.”

Az utolsó Jedik minden, amit a Star Warsban szeretsz.”

https://twitter.com/BrianLynch/status/939737002974384128

„Padlóba döngölt a film. A készítők az izgalmat, a humort, a szívet és a karakterek fejlődését mind eltalálták. Remek lehetőségeket is megnyit a következő részekhez. Alig várom a folytatást.”

„Nincs elég szó, amivel kifejezhetném, mennyire tetszett Az utolsó Jedik. Elképesztő! Geek-mennyországban érzem magam!”

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai premierjéig már csak december 14-ig (csütörtökig) kell várni.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya