Hírek

Meghalt Anton Yelchin, a Star Trek-filmek Chekovja

Tragikus baleset áldozata lett a 27 éves Anton Yelchin, akit valószínűleg saját gépjárműve ütött el. Holttestére munkatársai találtak rá.

Próbára várták volna szombat este az orosz származású amerikai színészt, ahol azonban nem jelent meg. Színészkollégái ezután otthonában keresték fel a fiatal sztárt, akit a meredek kocsibejárón találtak meg saját gépjárműje és egy fal közé beékelődve. Az autó motorja járt, váltója üresben volt.

Anton Yelchin gyerekszínészként tűnt fel, játszott a Vészhelyzetben és az Atlantisz gyermekeiben is. Széles körben ismertté az Alpha dog révén vált, de szerepelt még a Terminátor  –  Megváltásban, illetve a Star Trek Pavel Chekovjaként is feltűnt.

Avatar

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya