Hírek

Meghalt Anton Yelchin, a Star Trek-filmek Chekovja

Tragikus baleset áldozata lett a 27 éves Anton Yelchin, akit valószínűleg saját gépjárműve ütött el. Holttestére munkatársai találtak rá.

Próbára várták volna szombat este az orosz származású amerikai színészt, ahol azonban nem jelent meg. Színészkollégái ezután otthonában keresték fel a fiatal sztárt, akit a meredek kocsibejárón találtak meg saját gépjárműje és egy fal közé beékelődve. Az autó motorja járt, váltója üresben volt.

Anton Yelchin gyerekszínészként tűnt fel, játszott a Vészhelyzetben és az Atlantisz gyermekeiben is. Széles körben ismertté az Alpha dog révén vált, de szerepelt még a Terminátor  –  Megváltásban, illetve a Star Trek Pavel Chekovjaként is feltűnt.

Rókus Ákos

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..