Hírek

Meghalt Anton Yelchin, a Star Trek-filmek Chekovja

Tragikus baleset áldozata lett a 27 éves Anton Yelchin, akit valószínűleg saját gépjárműve ütött el. Holttestére munkatársai találtak rá.

Próbára várták volna szombat este az orosz származású amerikai színészt, ahol azonban nem jelent meg. Színészkollégái ezután otthonában keresték fel a fiatal sztárt, akit a meredek kocsibejárón találtak meg saját gépjárműje és egy fal közé beékelődve. Az autó motorja járt, váltója üresben volt.

Anton Yelchin gyerekszínészként tűnt fel, játszott a Vészhelyzetben és az Atlantisz gyermekeiben is. Széles körben ismertté az Alpha dog révén vált, de szerepelt még a Terminátor  –  Megváltásban, illetve a Star Trek Pavel Chekovjaként is feltűnt.

Rókus Ákos

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya