Hírek

Meghosszabbított nevezési határidő a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztiválra

friss húsA Friss Hús szervezői meghosszabbították a nevezési határidőt, így Magyarország legnépszerűbb rövidfilmfesztiválja január 31-ig várja tehetséges filmkészítők nevezéseit animációs és élőszereplős filmek kategóriájában.

Idén ötödszörre rendezik meg a rövidfilmfesztivált, amely 2017. március 29. és április 2. között lesz Budapesten. A szervezők 2015. január után készült nemzetközi és magyar rövidfilmekből válogatják ki a fesztivál programjában vetítendő filmeket.

A Friss Hús elsődleges célja a legújabb magyar és nemzetközi rövidfilmek bemutatása, valamint egy olyan szakmai fórum építése, ahol a visszajelzést kereső alkotók közönség előtt mutathatják meg alkotásaikat. A vetítések rendre telt házasak, és jelentős szakmai és sajtóvisszhangot keltenek.

Díjak:

·       A legjobb magyar élőszereplős rövidfilm 500.000 forintos pénzdíjat nyer

·       A legjobb magyar animációs rövidfilm 500.000 forintos pénzdíjat nyer

  

A nevezés feltételei:

·       Maximum 35 perces játékidő

·       Műfaji és technikai megkötés nincs

·       Az alkotás 2015. január után készült

·       Korábban nem nevezték a filmet a Friss Hús rövidfilmfesztiválra

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com