Hírek

Megint egy ígéretes thrillerben szerepel Rosamund Pike

A Netflix égisze alatt készül Rosamund Pike legújabb thrillere. Az I Care a Lot című filmben ráadásul a Trónok harca egyik főszereplője is játszik majd.

Hamarosan láthatjuk Rosamund Pike legújabb thrillerét: a sztár az Oscar-jelölést érő Holtodiglan szerepe után ismét hasonló vizekre evez.

A színésznőhöz pedig Peter Dinklage is csatlakozott az I Care a Lot című Netflix alkotásban.

A vígjátéki elemekkel átszőtt thriller történetében egy hivatalos gyám abból egészíti ki fizetését, hogy meglopja a rá bízott idős embereket. Amikor azonban legújabb prédájánál bepróbálkozik, az nem rest a helyi gengszterhez fordulni segítségért. Fordul tehát a kocka és az, hogy ki is válik kiszolgáltatottá.

A filmet az 5. hullám és a Lőpor író-rendezője, J Blakeson jegyzi. Pike és Dinklage mellett pedig szerepel még a műben Eiza González, Dianne Wiest, Damian Young és Isiah Whitlock Jr. is. A hivatalos világpremier tavaly szeptemberben volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ott vásárolta meg a jogokat a streaming óriás.

Rosamund Pike mostanában számos alkotáshoz adta a hangját, a vásznon pedig tavaly láthattuk utoljára őt Marie Curie szerepében. A Radioactive azonban korántsem sikerült jól. Nem úgy a színésznő másik két 2019-es darabja. Mind a Személyes háború című életrajzi dráma, mind pedig az Egy házasság helyzete című sorozat kiemelkedőre sikeredett. Reméljük, az érkező thriller-vígjáték is az utóbbi csoportot fogja gazdagítani.

Az I Care a Lot február 19-én jelenik meg a Netflixen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.