Hírek

Mégiscsak lesz miért nézni a Halálos iramban 9-et?

Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious)

A Halálos iramban 9. részéhez ért a mozitörténelem. Az alkotáshoz már meg is indult a forgatás, a főszerepet játszó Vin Diesel pedig egy rövidke videóval tudatta a világgal, hogy legnagyobb örömünkre mind Charlize Theron, mind Helen Mirren visszatér az akciófilm-franchise-hoz.

Kevés nagyobb rejtély van jelenleg Hollywoodban, mint az, hogy a Halálos iramban-filmek egészen a 9. részig eljutottak. Arról nem is beszélve, hogy előzményfilmként idén még megjelenik a Hobbs és Shaw is, amely Dwayne Johnson és Jason Statham duójára épül.

Halálos iramban még nem volt röhejesebb – Hobbs és Shaw előzetes

Ez azonban ha el is tolta kicsit a soron következő filmet, semmiképpen sem mozdította ki a medréből az eredeti franchise-ot, amely immáron megállíthatatlanul közeledik a 10-es számhoz. A tempóval együtt pedig úgy tűnik, egyes szereplők is megmaradtak: mind Charlize Theron kiberterrorista alakja, mind a Statham anyját játszó Helen Mirren visszatér a követező részben is. Hozzájuk csatlakozik még John Cena is, aki megannyi kisebb-nagyobb filmszerepben tűnt már fel a filmvásznon. Mindhárom alkotó szereplését Diesel jelentette be Instagramon a forgatásról.

A Halálos iramban 9-et az a Justin Lin rendezi, aki már 3 filmet is elhozott nekünk a szériából. Az alkotás forgatókönyvét Daniel Casey írja.

A film várhatóan 2020 májusában kerül a mozikba világszerte.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..