Hírek

Mégis érkezhet a Master of None 3. évada

Egy ideig szinte biztos volt, hogy a már megjelent két évaddal le is zárult a Master of None, most változott a helyzet. Aziz Ansari alkotása megkaphatja a 3. évadot – írja a Comingsoon.

Noha sokáig úgy tűnt, hogy Aziz Ansari ünnepelt sorozata is áldozatául esik a színész ellen néhány éve felhozott zaklatási vádnak, talán mégis van remény.

Több forrás is megerősítette ugyanis, hogy a Master of None folytatódik a 3. évaddal.

A 2015-től a Netflixen futó keserédes dramedy-t a Golden Globe és az Emmy is jutalmazta. A korábban inkább a stand-up comedy és a vígjátékok világában mozgó Ansarit pedig mindenki az egekbe dicsérte. Köztük mi is.

Élj meg minden pillanatot (akkor is ha fáj) – Master of None (sorozatkritika)

A történet egy 30-as éveiben járó színészről szól, aki a nagy dobásra várva keresi a szerelmet New York bárjaiban. Eközben pedig barátaival a Nagy Alma legjobb éttermeit járja körbe. A gasztro-utazásként is kiválóan működő darab egyszerre nevetteti és ríkatja meg a nézőt. A jól sikerült 1. évad után pedig egy közel hibátlan 2. évad jött, amelyben még Olaszországba is elkalandozhattunk. Ansari az új évad nyitánya miatt olaszul is megtanult, az itáliai kitérőt pedig fekete-fehérben szolgáltatta nekünk.

Mind a szakma, mind a közönség rajongása miatt sem volt igazán kérdés, hogy érkezik-e a folytatás. Inkább csak az, hogy mikor is kerül elénk a 3. évad.

Ezt azonban egy jó időre megakasztotta egy Ansari elleni vád, amely szerint a színész egy randevúja során ráerőltette magát partnerére.

Az ügy óta nem is láthattuk sokat az alkotót. 2019-ben szintén a Netflixen jelent meg egy stand-up comedy show-ja, amelyben többek között a botrányra is kitér, és arra, hogyan is változtatta meg őt a történés.

Az alkotói szünetnek az új hírek szerint vége van: folytatódik a Master of None. A sorozat új évada Londonban játszódik és Naomi Ackie színésznőt is felvonultatja majd.

Pontos premierdátumról nem tudni, de valószínűleg még idén elénk kerülhet az új évad. Az persze más kérdés, hogy milyen fogadtatása lesz a darabnak Ansari múltjának fényében.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.