Hírek

Mégis idén érkezik a Marvel WandaVision sorozata

Az eredeti tervekkel ellentétben már idén, azaz 2020-ban bemutatják az Elizabeth Olsen és Paul Bettany párosára épülő WandaVision című Marvel sorozatot – írja a Collider.

Hiába zárult le bizonyos értelemben egy korszak az idei Bosszúállók: Végjátékkal, a Marvel szuperhőscsapata koránt sem tette le a lantot. A több mint 2,5 milliárd dolláros bevétellel futó mozit elég hamar követte a legújabb Pókember film, a Pókember: Idegenben, de 2020-ban saját filmet kap végre Fekete Özvegy (nézd meg itt a Budapesten forgatott mű előzetesét), Jared Leto főszereplésével jön a Morbius, sorozatot kap a Sólyom és a tél katonája, és egy megosztó első film után folytatódnak Venom kalandjai is.

Jutalomjáték – Bosszúállók: Végjáték

A sor azonban nem ért véget, ami a Marvel hőseit illeti: a Disney Plus streaming oldalának köszönhetően egy romantikus vígjáték terepeire eleresztve ismét összejön Elizabeth Olsen és Paul Bettany karaktere. Scarlet Witch és Vision egy különös egyvelegnek szánt sorozatban bukkan majd fel – ezúttal a kisképernyőn. Ahogy a Marvel feje megfogalmazta, a WandaVision egy klasszikus sitcom és egy Marvel klasszis keveréke lesz.

A sorozat várhatóan 6 részt foglal majd magába, részenként 30 perces hosszal. A jól ismert párhoz csatlakozik Kat Dennings, Randall Park, Teyonah Parris és Kathryn Hahn is.

A meglepő bejelentés egyébként, miszerint a Marvel sorozat 2021 helyett már idén a nézők elé kerül a Disney Plus egy most megjelent videójából való, amelyben az idei felhozatalt vázolja a streaming oldal röviden.

Pontos premierdátumról a sorozathoz azonban egyelőre nem beszélhetünk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya