Hírek

Mégis idén érkezik a Marvel WandaVision sorozata

Az eredeti tervekkel ellentétben már idén, azaz 2020-ban bemutatják az Elizabeth Olsen és Paul Bettany párosára épülő WandaVision című Marvel sorozatot – írja a Collider.


Hirdetés

Hiába zárult le bizonyos értelemben egy korszak az idei Bosszúállók: Végjátékkal, a Marvel szuperhőscsapata koránt sem tette le a lantot. A több mint 2,5 milliárd dolláros bevétellel futó mozit elég hamar követte a legújabb Pókember film, a Pókember: Idegenben, de 2020-ban saját filmet kap végre Fekete Özvegy (nézd meg itt a Budapesten forgatott mű előzetesét), Jared Leto főszereplésével jön a Morbius, sorozatot kap a Sólyom és a tél katonája, és egy megosztó első film után folytatódnak Venom kalandjai is.

Jutalomjáték – Bosszúállók: Végjáték

A sor azonban nem ért véget, ami a Marvel hőseit illeti: a Disney Plus streaming oldalának köszönhetően egy romantikus vígjáték terepeire eleresztve ismét összejön Elizabeth Olsen és Paul Bettany karaktere. Scarlet Witch és Vision egy különös egyvelegnek szánt sorozatban bukkan majd fel – ezúttal a kisképernyőn. Ahogy a Marvel feje megfogalmazta, a WandaVision egy klasszikus sitcom és egy Marvel klasszis keveréke lesz.

A sorozat várhatóan 6 részt foglal majd magába, részenként 30 perces hosszal. A jól ismert párhoz csatlakozik Kat Dennings, Randall Park, Teyonah Parris és Kathryn Hahn is.

A meglepő bejelentés egyébként, miszerint a Marvel sorozat 2021 helyett már idén a nézők elé kerül a Disney Plus egy most megjelent videójából való, amelyben az idei felhozatalt vázolja a streaming oldal röviden.

Pontos premierdátumról a sorozathoz azonban egyelőre nem beszélhetünk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.