Hírek

Mégis lesz Rambo 5 Sylvester Stallonéval

Sylvester Stalone Rambóként

Sokáig az a hír járta, hogy Sylvester Stallone nem vesz részt több Rambo produkcióban, de újabb hírek érkeztek a folytatásról.


A 2008-as John Rambo óta hol felreppent a híre a Rambo 5-nek, hol pedig maga Sylvester Stallone nyilatkozta, hogy nem fog összejönni és elkaszálták az ötletet. Még mi is átvettünk 2015-ben az MTI-től egy álhírnek bizonyuló értesülést, miszerint Utolsó vér című folytatásban fog az izmoktól dagadó vietnami veterán megküzdeni az Iszlám Állammal. Azóta úgy nézett ki, hogy Rambo: New blood sorozat fog „csak” elkészülni Rambo fiára fókuszálva, ám Stallone szereplése nélkül, bár azóta arról a projektről sem hallani sokat.

A Deadline információi szerint mégsem kell a rajongóknak búcsút venniük a széria ötödik részétől! Avi Lerner producer, aki a Feláldozhatókon is együtt dolgozott Stallonéval, Cannes-ban kezdte árulni a filmet. Már idén szeptemberben megkezdenék a forgatást, egyelőre Sylvester Stallone csak forgatókönyvíróként van feltüntetve, de a hírek szerint a vásznon is visszatérhet híres akcióhősének bőrébe a 71 éves színész.

Az a pletyka is elterjedt, hogy Stallone maga fogja rendezni megint a franchise következő részét.

Az ötödik epizódban Rambo egy ranchon dolgozik, amikor barátai lányát elrabolják, így átkel az amerikai-mexikói határon, ahol szemben találja magát Mexikó legveszélyesebb és erőszakosabb kartelljeivel. Maradjunk annyiban, hogy már ez a kis ízelítő is elég sok lövöldözést és vért ígér.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés