Hírek

Mégis visszatér Samantha az új Szex és New York sorozatban

Az És egyszer csak… mégis visszahozza nekünk a híres négyes utolsó tagját is: Samantha felbukkan az új sorozat 2. évadában.

Noha az eredeti sorozat Samantháját alakító Kim Cattrall jó ideig kategorikusan kizárta az esélyét is annak, hogy szerepeljen az új sorozatban, most mégis arról érkeztek hírek, hogy a rajongók láthatják majd a karakter visszatérését.

Noha állítólag csak egy rövidke jelenet erejéig!

Az értesülések szerint Samantha megjelenése egy cameo lesz majd az évad utolsó epizódjában, de ha 3. felvonást is kap az új sorozat, abban már lehet, hogy nagyobb szerepe lenne a karakternek.

Az És egyszer csak… 2021-ben érkezett az HBO Max-ra, és először hozta össze a barátnőket a 2010-es második egészestés film után. Hiába folytatódott ugyan Carrie, Charlotte és Miranda története, Samantha karaktere hiányzott a képernyőről. Ha nem is az egész sorozatból!

Nevét természetesen sokszor felhozták, sőt, Carrie még üzenetet is váltott a Londonban élő barátnővel, akinek hiányát azzal magyarázták, hogy a két karakter összeveszett. Irónikus módon az életben is ez történt: Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall olyannyira nem jöttek ki jól egymással, hogy utóbbi jó ideig hallani sem akart a visszatérésről. Mostanáig.

Nem Samantha az egyetlen nagy visszatérő a sorozat új etapjában: Aident (John Corbett) is visszahozzák az alkotók, hogy Carrie (ha számoljuk a filmeket is) immáron negyedik alkalommal próbálhasson meg tető alá hozni egy boldog kapcsolatot a férfival.

Az És egyszer csak… 2. évada június 22-én startol el dupla résszel, hogy aztán hetente érkezzenek a friss epizódok. Az évad ezúttal 11 részes lesz.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com