Hírek

Megjelent a Blade Runner anime előzetese

Itt a Szárnyas fejvadász anime verziójának előzetese, mely során a replikánsok ezúttal nem a vászonra, hanem a képernyőkre térnek vissza. Ez pedig jó hír lehet azoknak, akik a Blade Runner 2049 box office sikertelensége miatt nem számítottak újabb sequelre.


Hirdetés

A Black Lotus alcímű anime sorozat középpontjában egy Elle (Jessica Henwick) nevű karakter áll, aki egy rejtélyes célokra létrehozott női replikáns. A sorozat 2032 Los Angelesében játszódik, ami az animáció cselekményét a 2019-ben játszodó eredeti, és a 2049-es folytatás közé helyezi.

A Black Lotus nyomon követi a szökésben lévő Elle-t, aki felfedezi nem mindennapi harci képességeit és különböző összeesküvésekre is fényt derít.

Itt látható az angol nyelvű előzetes:

 

Henwick mellett Brian Cox és Will Yung Lee hangja is megjelenik a történetben, a tizenhárom részes első évadot pedig Shinji Aramaki és a Ghost in the Shell-t jegyző Kenji Kamiyama rendezi.  A sorozatot az Alcon Entertainment és a Sola Digital Arts animációs stúdió készíti, producere az Adult Swim.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.