Hírek

Megjelent a Sárkányok háza 2. évadának előzetese

Megérkezett a Sárkányok háza 2. évadának előzetese, amely ismét Westerosba invitálja a nézőt, hogy tovább követhessük a Targaryen-ház történetét.

2022 augusztusában repítette az HBO Max a rajongókat vissza George R. R. Martin ikonikus fantasy világába: a Trónok harca igen csak megosztó befejezését követően pedig fellélegezhettek a nézők, ugyanis a Sárkányok háza az eredeti sorozat fénykorát idézte meg – ha nem is hozta teljesen vissza azt.

A sikeres előzménysorozat folytatása nem nagyon volt kérdés, most pedig már az előzetes is megjött a Sárkányok háza 2. évadához.

A sorozat természetesen továbbra is végtelenül látványosnak és grandiózusnak ígérkezik, de az első évaddal ellentétben az üteme a készítők szerint jóval lassabb lesz. Míg a nyitány közel 20 évet ölelt fel, addig a folytatás visszavesz a tempóból és egy kisebb szeletét mutatja be Rhaenyra és Daemon történetének.

Ezzel együtt azonban az évad hosszán is alakított az HBO Max; a Sárkányok háza 2. évada mindössze nyolc epizódból áll majd, az eddig látott tízhez képest.

Az alkotás folytatása persze visszahozza a kiváló szereplőgárdát: Emma D’Arcy, Matt Smith, Olivia Cooke, Eva Best, Steve Toussaint, Fabian Frankel és Ewan Mitchell is szerepelnek az új évadban.

A Sárkányok háza 2. évada 2024 nyarán várható majd. Pontos premierdátumot majd csak később kapunk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!