Hírek

Megjöttek az első képkockák A Fehér Lótusz 2. évadjából

A Fehér Lótusz 2. évad

Az HBO Max legújabb promóciós videójában a Westworld és a Pretty Little Liars: Original Sin klipjei közé ékelődtek A Fehér Lótusz 2. évadjának első felvételei.

Mike White üdülőhelyen játszódó szatirikus sorozata tavaly robbant be, lelkes kritikákat kapott és hétről hétre népszerűbb lett. A sorozat a múlt héten nem kevesebb, mint 20 Emmy-jelölést szerzett, gyakorlatilag uralja a limitált sorozatok színészi kategóriáit.

Az elgondolkodtató és kíméletlen vígjátéksorozat Hawaiiról Olaszországba ugrik a második évadban, amelyben Jennifer Coolidge Tanya McQuoidját egy új nyaralócsoport veszi körül. „Üdvözöljük a szicíliai Fehér Lótuszban!” – jelenti be Sabrina Impacciatore üdülővezetője, miközben egy négyfős, fiatal csoport koccint. A párok között van Theo James és Meghann Fahy, akik egy Cameron és Daphne nevű párt játszanak, valamint Will Sharpe és Aubrey Plaza, belőlük egy házaspár lesz, Ethan és Harper – írja a Slashfilm.

Bár az új promóban mindössze három felvételt láthatunk a Fehér Lótuszból, mégis elárul valamicskét az új évadról. Látjuk a boldog Tanyát is egy moped hátulján, amit Jon Gries karaktere, Greg vezet. Ez azt jelenti, hogy Tanya, aki az első évad végén azt tervezte, hogy elhagyja az üdülőhelyet a halálos beteg Greggel, és vele tölti utolsó napjait, valóban véghez is vitte a tervét.

Rajtuk kívül több színészről lehet tudni, hogy szerepelni fog a második évadban, de ők még nem bukkantak fel a rövid klipben. Köztük van a Sopranosból ismert Michael Imperioli, aki egy Dominic Di Grasso nevű férfit fog alakítani, aki nemrég diplomázott fiával és idős édesapjával utazik. Imperioli eredetileg az új évad főszereplője lett volna. Az első évadhoz hasonlóan ennek is számos mellékszereplője lesz:

F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Tom Hollander és Haley Lu Richardson is köztük van.

Hogy más ismerős arcok is felbukkannak-e majd Szicíliában, Mike White, a sorozat készítője szerint nem zárható ki teljesen. Bár a sorozatot antológiasorozatnak szánják, az IndieWire-nek elmondta: „Nem hiszem, hogy hihetően lehet [az első évad összes vendégét] újra ugyanarra a vakációra küldeni. De talán lehetne ebből egy Marvel-univerzum típusú dolog, ahol néhányan közülük visszatérnének”.

A Fehér Lótusz 2. évadjának még nincs premierdátuma.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com