Hírek

Megkezdte a forgatást a Furiosa

Mad Ma - A harag útja
Charlize Theron után egy fiatal, feltörekvő színésznő veszi át Furiosa szerepét

George Miller filmjében, a Mad Max: A harag útja folytatásában Anya Taylor-Joy és Chris Hemsworth főszerepel.

Chris Hemsworth egy Twitter üzenetben jelentette be: megkezdődött a Furiosa forgatása – írja a The Wrap. A film, a 2015-ös Mad Max: A harag útja várva várt folytatása, 2024 tavaszán érkezik.

A Furiosa a címszereplőre, a 2015-ben Charlize Theron által eljátszott imperátorra koncentrál, csakhogy a szerepet ezúttal Anya Taylor-Joy kapta meg. A film előzmény; a harcos nő korábbi életútját mutatja be. Chris Hemsworth a beszámolók szerint a főgonoszt alakítja.

A 2015-ös film George Miller rendezésében – minden eddigi Mad Max filmet ő rendezett – az évtized egyik legeredetibb filmje lett, vizuálisan forradalmi, és több összesítés váalsztotta az évtized legjobb filmjének. A folytatás ezért nagy eseménynek számít. Egy hatodik Mad Max film is készülőben van: a spinoffnak készülő Wasteland (kb. „Pusztaság”) főszereplője A harag útja után ismét Tom Hardy lesz.

George Miller eközben egy másik filmet is bemutat: a különös romantikus fantasy, a Three Thousand Years of Longing (kb.„Háromezer év vágyakozás”) ez év augusztus 31-én érkezik.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!