Hírek

Meglenne a Men in Black spinoff rendezője?

Rendezőre talált volna a Sony Pictures Men in Black spinoffja? A jelen állás szerint F. Gary Gary ülhet a rendezői székbe, hogy új szemléletű, friss és modern filmet készítsen – igaz, se Will Smith, se Tommy Lee Jones nem térnek vissza a projekthez – áll a Variety hírében.

Több mint húsz éve már, hogy mozikba kerültek a sötét zsaruk. Barry Sonnenfeld akció dús és humoros sci-fi-fantasy keveréke, a Men in Black 5 évvel az első film után folytatást is kapott. A Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével készült filmeket pedig mostanra érte el Hollywood spinoff-remake láza. A két színész nélkül dübörög tovább a rendőrös-UFO-s történet.

A Sony Pictures alkotta meg a projektet, amely ugyan tematikájában és látásmódjában kapcsolódna az eredeti alkotásokhoz, néhány dolgot mindenképpen meg fognak változtatni a spinoff készítői. Szinte biztos például, hogy az egyik főszerepet egy nő kapja majd meg, így értelemszerűen a címmel is kezdeni kell valamit.

Egyelőre F. Gary Gary (Straight Outta Compton, Halálos iramban 8) a legesélyesebb arra, hogy megrendezze a filmet, amely a már ismert karakterek helyett teljesen újakat hozna be.

A forgatókönyvet Matt Holloway és Art Macrum írják majd, a film pedig 2019 tavaszán mozikba is kerül, úgyhogy bizton számíthatunk újabb nagy bejelentésekre a közeljövőben.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya