Hírek

Meglenne a Men in Black spinoff rendezője?

Rendezőre talált volna a Sony Pictures Men in Black spinoffja? A jelen állás szerint F. Gary Gary ülhet a rendezői székbe, hogy új szemléletű, friss és modern filmet készítsen – igaz, se Will Smith, se Tommy Lee Jones nem térnek vissza a projekthez – áll a Variety hírében.

Több mint húsz éve már, hogy mozikba kerültek a sötét zsaruk. Barry Sonnenfeld akció dús és humoros sci-fi-fantasy keveréke, a Men in Black 5 évvel az első film után folytatást is kapott. A Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével készült filmeket pedig mostanra érte el Hollywood spinoff-remake láza. A két színész nélkül dübörög tovább a rendőrös-UFO-s történet.

A Sony Pictures alkotta meg a projektet, amely ugyan tematikájában és látásmódjában kapcsolódna az eredeti alkotásokhoz, néhány dolgot mindenképpen meg fognak változtatni a spinoff készítői. Szinte biztos például, hogy az egyik főszerepet egy nő kapja majd meg, így értelemszerűen a címmel is kezdeni kell valamit.

Egyelőre F. Gary Gary (Straight Outta Compton, Halálos iramban 8) a legesélyesebb arra, hogy megrendezze a filmet, amely a már ismert karakterek helyett teljesen újakat hozna be.

A forgatókönyvet Matt Holloway és Art Macrum írják majd, a film pedig 2019 tavaszán mozikba is kerül, úgyhogy bizton számíthatunk újabb nagy bejelentésekre a közeljövőben.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.