Hírek

Megmenekült a Lucifer, érkezhet a 4. szezon

Csodával nem határos módon a Netflix mentette meg a sokak által kedvelt Lucifer című sorozatot.

Egy hónappal a sajnálatos kaszálás után nyújtotta be a mentőövet a streaming-szolgáltató Netflix a Lucifer számára. A Fox alapból híres arról, hogy nem hagyja sokáig futni sorozatait – minőségtől függetlenül –, és ez nem volt másképp magával az ördöggel sem. A rajongók szerencsére felkarolták a Lucifert, és #SaveLucifer jelszóval kampányt indítottak.

Az eredeti kreátor, Joe Henderson nem győzte eléggé megköszönni a fanok munkáját.

Tweetjében nemcsak a kimagasló lelkesedést, de a kampányt is méltatta, emellett pedig megnyugtatott mindenkit: a sorozat folytatódik.

Idén ez a harmadik hasonló eset. Korábban a Brooklyn 99: Nemszázas körzet című vígjátékszériát hozták vissza, melyet az NBC karolt fel. A The Expanse című sci-fit pedig a Syfy után az Amazon fogadta örökbe. Látványosak az új állapotok: a streaming-szolgáltatók és kábelcsatornák közötti verseny a sorozatok felvásárlásával sokkal kiélezettebb lett. Akik viszont mindenképpen örülhetnek, azok a rajongók, hiszen így könnyebben fordulhat elő kedvencük megmentése.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya