Hírek

Megmenekült a Lucifer, érkezhet a 4. szezon

Csodával nem határos módon a Netflix mentette meg a sokak által kedvelt Lucifer című sorozatot.

Egy hónappal a sajnálatos kaszálás után nyújtotta be a mentőövet a streaming-szolgáltató Netflix a Lucifer számára. A Fox alapból híres arról, hogy nem hagyja sokáig futni sorozatait – minőségtől függetlenül –, és ez nem volt másképp magával az ördöggel sem. A rajongók szerencsére felkarolták a Lucifert, és #SaveLucifer jelszóval kampányt indítottak.

Az eredeti kreátor, Joe Henderson nem győzte eléggé megköszönni a fanok munkáját.

Tweetjében nemcsak a kimagasló lelkesedést, de a kampányt is méltatta, emellett pedig megnyugtatott mindenkit: a sorozat folytatódik.

Idén ez a harmadik hasonló eset. Korábban a Brooklyn 99: Nemszázas körzet című vígjátékszériát hozták vissza, melyet az NBC karolt fel. A The Expanse című sci-fit pedig a Syfy után az Amazon fogadta örökbe. Látványosak az új állapotok: a streaming-szolgáltatók és kábelcsatornák közötti verseny a sorozatok felvásárlásával sokkal kiélezettebb lett. Akik viszont mindenképpen örülhetnek, azok a rajongók, hiszen így könnyebben fordulhat elő kedvencük megmentése.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés