Hírek

Megnyílik a Cinema City új VIP mozija a Mammutban

Október 1-jén nyílik a mozilánc második VIP mozija.

Többhónapos felújítás és a vírus miatti bezárások után a Cinema City október 1-jén megnyitja második VIP mozirészlegét Budán, a Mammut I. bevásárlóközpontban – írja a mozilánc sajtóközleménye.

Mindegyik moziterem a legmodernebb mozitechnológiával felszerelt; a 3 VIP terem egyike pedig Kelet-Közép-Európa legnagyobb befogadóképességű (89 fő) és legnagyobb vásznával (63 négyzetméter) felszerelt VIP terme a cég hálózatában. A beruházás teljes értéke 2,5 millió euró.

A Cinema City 2019. december 19-én a Mammut II. bevásárlóközpontban 3 hónapos átalakítást követően nyitotta meg az 5 teremből álló és egyszerre 880 fő befogadására alkalmas moziegységét. A páros épületben elhelyezkedő multiplex termeinek átalakítása 2 millió eurós befektetésből valósult meg.

A szeptember 24-e óta tesztüzemmódban működő Mammut I. 5 multiplex terme 772 vendéget vár, október elsejével pedig a 3 teremből álló VIP részleg 185 fő befogadását teszi lehetővé. A Cinema City Aréna VIP termeinél „a már megszokott kényelem, a helyben készült ételek és a korlátlan büféajánlatot kínáló mozi nemcsak különleges élményre vágyó pároknak, baráti társaságoknak, családoknak szolgál kiváló programlehetőséggel, de céges csapatépítő vetítések, konferenciák vagy előadások tökéletes helyszíne lehet a budai oldalon” – írja a cég.

A VIP jegyek az Arénához hasonlóan a 2D vetítések esetében 6.150 forintba, a 3D vetítésekre 6.400 forintba (plusz szemüveg) kerülnek, ami magában foglalja a VIP lobbyban felszolgált komplett menüsor (saláták, meleg ételek, desszertek) kínálatát, valamint a mozis rágcsálnivalók, a korlátlan üdítő és alkoholos ital fogyasztást is.

Sajtóközlemény

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com