Hírek

Mégsem Deadshot szerepére ugrik be Idris Elba a Suicide Squad 2-ben

A DC háza táján szeretnék nyitva hagyni az ajtót Will Smith-nek, hogy továbbra is ő formálhassa meg a karaktert, így a hírek szerint Idris Elba Deadshot helyett egy új figurát formálhat meg.

Márciusban írtunk róla, hogy Idris Elba csatlakozik a Suicide Squad folytatásához, amelyben a mókából kimaradó Will Smith helyére lép majd mint Deadshot. Ahogy azt is tudni véltük, hogy a karaktert a 2016-os eredetiben megformáló Smith idő-összeegyeztethetetlenség miatt hátrált ki a projektből, és mivel a legkevésbé sem kreatív nézeteltérés vezetett a kilépéshez, a DC nem szeretné bezárni az ajtót a visszatérés előtt.

A filmbe visszatér Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman és Viola Davis is, Deadshot szerepe pedig egyelőre betöltetlen marad. A produkcióhoz csatlakozó Idris Elba a Variety információi szerint mégsem Smith korábbi karakterét alakítja. Ez persze nem feltétlenül jelenti a színész visszatérését, de a jövőben nem szeretnék kizárni annak a lehetőségét, hogy ismét láthassuk Will Smith-t Deadshotként a DC Univerzumban.

Az új Suicide Squadot A galaxis őrzői filmek alkotója, James Gunn írja és rendezi, a szuperhős mozi premierdátuma 2021 augusztusára van kitűzve, de addig is 2020 februárjában kapunk egy Harley Quinn önálló filmet is.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..