Hírek

Mégsem készül el Tarantino utolsónak szánt filmje, a The Movie Critic

Nem a The Movie Critic lesz Tarantino tizedik, azaz utolsó alkotása, tekintve, hogy a rendező úgy döntött, egyáltalán meg sem rendezi.

Idén írtunk róla, hogy Tarantino legújabb és egyben utolsó, tizedik rendezése egyúttal a harmadik közös munkája lesz Brad Pittel a Becstelen brigantyk és a Volt egyszer egy…Hollywood után. Az eredeti tervek szerint az év második felében kezdődött volna a The Movie Critic forgatása.

A Collider értesülései szerint azonban Trantino meggondolta magát. Szerencsére nem az utolsó filmje elkészítését, csupán annak alanyát illetően. De így sem kell a szomszédba mennie új ötletért, ugyanis az elmúlt időszakban több filmterv mozgatta meg a fantáziáját. Felröppentek a hírek egy R-besorolású Star Trek-filmről, a Kill Bill folytatásáról és egy John Brown életéről szóló westernről is, de az, hogy ezek közül valamelyikért, vagy esetleg egy teljesen másik, titokzatos projektért dobta a The Movie Critic-et, egyelőre nem ismert.

Tarantino elárulta, az el nem készülő film címszereplőjét,

a filmkritikust egy valós karakterről mintázta volna, aki egyészen minőségi filmkritikákat írt egy pornóújságnak.

Állítólag Tarantino a saját fiatalkorából merítette az ötletet, abból az időszakból, amikor pornómagazinokat árusító automaták karbantartásával foglalkozott. A magazinok többsége a szenny kategóriába tartozott, de felfedezte, hogy az egyikbe egy meglepően művelt filmkritikus is írt. A filmről ezen felül nem sok minden derült ki. A pletykák szerint a korábbi Tarantino-produkciók színészei csatlakoztak volna a stábhoz. Ám így, hogy a The Movie Critic nem fog elkészülni (legalábbis Tarantino rendezésében nem), ezek a pletykák pusztán pletykák maradnak.

Tarantino utolsó filmjének kilétét tehát ismét misztikum övezi – mostantól újra találgathatunk, vajon mi kerül ki tizedik alkotásként a rendező kezei közül!

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com