Hírek

Mégsem készül remake A hollóból

Úgy tűnik, hogy mégsem készül remake a legendás A holló című filmből, ugyanis két fő ember (Corin Hardy és Jason Momoa) kilépett a projektből – írja a movieweb.

Ezek a legutóbbi rossz hírek a film terveit illetően, s ezzel egy évek óta tartó tendencia részévé válnak, ami egyre biztosabbá teszi, hogy ez a film nem fog elkészülni.

A holló eredetileg James O’Barr képregénye, amit először a Caliber Comics adott ki 1989-ben.

A megkapó látványvilágot és a különös főszereplő történetét először 1994-ben vitte filmvászonra Alex Proyas. A főszerepet Brandon Lee kapta, aki azonban egy szerencsétlen forgatási balesetet követően elhunyt. A film ennek ellenére több folytatást kapott, a képregény pedig még minisorozat formájában is megelevenedett később.” (Kajdi Júlia)

A Sony tervei újra reményt adtak, amikor 2017-ben kézbe vette A holló filmtervét és felkérte Jason Momoát. Ám nemrégiben a stúdió frissítette a megjelenési tervezetét és A holló sehol sem szerepel az új változatban. Hacsak nem egy újabb rendező bevállalja ezt a remake-et, vagy egy nagynevű színész tűnik fel a semmiből, nagyjából el is temethetjük a film új változatát.

Korábban arról volt szó, hogy a már leosztott szerepek nem változnak az új stúdió, a Sony megjelenése miatt. Így aThe Hallow-ból ismerős Corin Hardy több díjnyertes horror rövidfilm készítője  mint rendező, és Jason Momoa a Trónok harcát követően egyre felkapottabb színész mint főszereplő megmaradnak. Azzal, hogy kiléptek, megint visszaesett a projekt, így nem meglepő, hogy a Sony is visszakozik.

 

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com