Hírek

Mégsem lesz Deadpool animációs sorozat

Az FX és Donald Glover nem találta a közös hangot az animációs Deadpool-sorozattal kapcsolatban.

Abbahagyja az animációs Deadpool fejlesztését az FX. A csatorna az Atlanta Golden Globe-díjas alkotóját, Donald Glovert és Stephen Glovert kérte fel a feladatra, ők lettek volna a showrunnerek, executive producerek és az írók is. Szintén executive producerként segítette volna a munkát Jeph Loeb és Jim Chory a Marveltől.

Tavaly májusban tíz epizódot rendeltek be a sorozat idei első évadához, most viszont a csatorna a Deadline-nak azt mondta, „kreatív nézetkülönbségek” miatt elválnak az útjaik a két Gloverrel. „Az FX nem foglalkozik tovább a projekttel. Az FX és a Marvel gyümölcsöző kapcsolata viszont folytatódik a Legionnal.”

Az nem világos, hogy a projekt másik két szereplője, a Marvel Television és az ABC Signature Studios megpróbálja-e folytatni a munkálatokat.

1991-es debütálása óta Deadpool a Marvel egyik legnépszerűbb karakterévé vált, szokatlan humora és a túlcsorduló akció miatt. A mozivásznon Ryan Reynolds keltette életre a karaktert, a Deadpool pedig minden idők legnagyobb bevételt hozó X-Men filmjévé vált. A második része idén májusban érkezik a mozikba.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com