Hírek

Mégsem lesz Hugh Hefner Jared Leto

A Playboy Enterprises leállította a Hugn Hefner-ről szóló életrajzi film projektjét, miután a napokban a film rendezőjét, Brett Ratner-t is meggyanúsították szexuális visszaéléssel. A csavar pedig az, hogy a hírekkel ellentétben Jared Leto soha nem is akarta eljátszani Hefner-t – áll a Deadline hírében.

Brett Ratner (Hogyan lopjunk felhőkarcolót, Csúcsformában, X-Men: Az ellenállás vége) a soron következő hollywoodi-i rendező, akit zaklatással vádolnak. Ratner rendezte volna a Playboy Enterprises és a RatPac Entertainment közös projektjét Hugh Hefner-ről. A Playboy-t megalkotó Hefner életrajzi filmjét egyelőre jegelik, hiszen a meggyanúsított rendező azonnal kiesett a történetből. Bár a hivatalos közlemény szerint csak az ügy teljes tisztázásáig szünetel a projekt, valószínűleg Ratner sosem kapja vissza a rendezői székét ebben a filmben.

Persze a történet kicsit még bonyolultabb, hiszen a filmvilágban tomboló szexuális visszaélésekkel kapcsolatos botrányok fényében nem feltétlen a legokosabb most elkészíteni egy Hugh Hefner életrajzot.

A filmmel kapcsolatban azonban egy másik hír is napvilágot látott: bár minden filmes lap tényként közölte, hogy Jared Leto alakítja majd a Playboy tulajdonos Hugh Hefner-t, a színész szerint erről sosem volt szó. Leto sajtósa cáfolja az egész hírt, szerintük az a megkérdezésük és megerősítésük nélkül került a köztudatba. A színész nem csak, hogy eddig nem volt leszerződtetve a projekthez, de soha nem is áll szándékában megformálni a magazinmágnást.

A színészt egyébként utoljára a Szárnyas fejvadász 2049-ben láthattuk, míg legközelebb a The Outsider című Martin Zandvliet krimiben tér vissza a filmvászonra.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com