Hírek

Mégsem májusban érkezik Brad Pitt űrhajós filmje?

Habár a hivatalos premierdátum szerint május 23-án kéne mozikba kerülnie az Ad Astra című Brad Pitt sci-finek, a film lehet, hogy csak őszre készül el – írja az IndieWire.

Nem nagyon örülnénk, ha tényleg kiderülne, hogy az Ad Astra nem bő két hét, hanem több hónap múlva kerül csak a mozikba. A film ugyanis nálunk még a legjobban várt tavaszi filmes listára is felkerült. James Gray egy monumentális sci-fire készül Brad Pitt főszereplésével. Csoda, hogy tűkön ülünk?

Hiába a várakozás, a legfrissebb hírek szerint Gray még mindig az alkotás vágási fázisánál tart. Olyannyira, hogy sokak szerint csak az őszi fesztiválszezonra készül el a végső változat. Azért is jelentős a csúszás, mert az Ad Astra egy jó ideig még a hamarosan induló cannes-i fesztivál versenyprogramjába is esélyes volt még korábban.

A film egyébként a legelső tervek szerint már idén januárban mozikba került volna, innen csúsztatták el május 3. hetére. Most viszont tovább csúszhat a bemutató. Gray elmondta, hogy nagyon sok sci-fi esetében vannak olyan jelenetek, amik nem néznek ki valami jól. Pontosan ez az, amit ő szeretne elkerülni. És ha a képi és technikai hibátlanságért fel kell áldozni a korábbi premierdátumot, ő gondolkodás nélkül megteszi.

Ezek után persze az elvárások is megnőnek. Az biztos, hogy a szereplőgárdára nem lesz panaszunk: Pitt mellett látjuk majd Tommy Lee Jonest, Donald Sutherlandet, Ruth Neggát és John Ortizt.

A történet egy katonai mérnökről szól, aki elindul az űrbe, hogy eltűnt apját megtalálja, aki évekkel korábban a Neptunra ment egy expedícióra, de sosem tért vissza.

Bár a bejelentett májusi premiert egyelőre hivatalosan nem tolta el a Disney, nagy valószínűség szerint ez a közeljövőben megtörténik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..