Hírek

Megszállják az MTV-t a Tökéletes hang sztárjai

totalvokal_nagyÁprilis 15-én a Tökéletes hang című zenés filmsiker főszereplői nyitják meg a MTV Movie Awards gálát. Stílszerűen élő előadás várható, hiszen a film az egyetemi dalversenyek világába kalauzol.

A történet középpontjában egy lánycsapat, a Bellas áll, amely a legjobb fiúcsapattal verseng az elsőségért. A Music Television filmes díjkiosztójának háziasszonya egyébként a Tökéletes hang egyik sztárja, Rebel Wilson lesz. A mozi főszereplője, Anna Kendrick viszont nem lesz ott a gálán, mert éppen forgat valahol.

A Tökéletes hang folytatása már előkészületben van, de Anna Kendricket és a film legsikeresebb dalát, a Cup Song-ot addig sem kell nélkülözniük a rajongóknak. A vicces videókat gyártó Funny or Die például olyan klippel rukkolt elő, amelyben az amerikai színésznő az egyik legnépszerűbb dél-koreai popcsapat, az f(x) vendége, és kelet-los angeles-i kiejtéssel próbálja előadni a dalt koreaiul. Az f(x) bevonása a Tökéletes hang körüli hírverésbe zseniális húzás, mert ezzel az egész ázsiai piacot sikerül megszólítani. A popcsapat igazi ázsiai multikulti együttes, dél-koreai, kínai, taivani és ázsiai-amerikai tagokból áll, így egyszerre két kontinens érezheti magáénak a Cup Song koreai-szerű változatát.

http://www.funnyordie.com/videos/78b1d27dab/anna-kendrick-goes-k-pop-with-f-x

UIP Magyarország

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com