Hírek

Megtalálta rendezőjét a Három férfi és egy bébi remake

Három-férfi-és-egy-bébi-Tom-Selleck-Steve-Guttenberg-Ted-Danson

A Disney+ Három férfi és egy bébi remake-jéhez megtalálták a rendezőt. Mo Marable korábban csak sorozatokat rendezett, ez lesz az első nagyjátékfilmje.

Még augusztusban írtunk róla, hogy a Disney+ bejelentette, remake-t kap a 80-as évek klasszikusa, a Három férfi és egy bébi. Ahogy a Deadline-tól megtudtuk, az újrafilmhez Maurice Marable rendezőt kérték fel.

A Három férfi és egy bébi forgatókönyvét Will Reichel írja, de nem tudni, hogy az új film hol fog eltérni az eredeti történettől.

Az 1987-es filmben három New York-i agglegény mindennapjait felkavarja, mikor egyikük (volt) barátnője egy kisbabát bíz rájuk. A helyzet tovább bonyolódik, mikor drogdílerek is bekerülnek a képbe.

A filmben Steve Guttenberg, Ted Danson és Tom Selleck játszották a főszerepet. A Három férfi és egy bébi volt az első élőszereplős Disney film, ami átlépte a százmilliós bevételt az Egyesült Államokon belül, majd majdnem 250 milliót termelt világszerte. A filmhez készült egy folytatás is, ami pár évvel az első film után veszi fel a fonalat. Az 1990-es Három férfi és egy kis hölgy már nem érte el az első produkció sikerét.

Maurice, vagy Mo Marable korábban csak sorozatepizódokat rendezett. A Megrekedve és a Briliáns elmék mellett a Csodatévők első évadának két epizódja is hozzá kötődik. Legutóbb a Woke és a Brockmire sorozatokat rendezte. Utóbbi 32 epizódjából egészen sok, 24-et irányított Marable. A Három férfi és egy bébi remake lesz a rendező első nagyjátékfilmje.

A Három férfi és egy bébi valószínűleg csak 2022-ben érkezik majd a streamerre.

A teljes színészgárda egyelőre nem ismert, de az már biztos, hogy Zac Efron lesz a címben szereplő három férfi egyike.

Ha csak egyet kérhetünk a Disney-től, akkor az a Tom Selleck bajusz lenne Efron arcán. Reméljük teljesül.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com