Hírek

Megtalálták, ki játszhatja Elvis Presley-t

Baz Luhrmann hosszú keresgetés után végre meglelte Elvis Presley-jét a relatíve ismeretlen Austin Butlerben.

Luhrmann 2013 óta nem jelentkezett filmmel, de lassan elkezdheti forgatni a rock ’n’ roll királyának élettörténetéről szóló alkotását. A rendező végül a 27 éves amerikai színészben, Austin Butlerben találta meg Elvisét. A szerepre korábban olyan színészek voltak esélyesek, mint Ansel Elgort, Miles Teller, Aaron Taylor-Johnson vagy a One Direction nevű fiúbandából ismert Harry Styles. Mindegyik nagyobb név, mint Butler, akinek legismertebb projektje eddig a Carrie naplója és a Shannara: A jövő krónikája című sorozatok voltak.

Butlert láthatjuk idén Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodjában

és Jim Jarmusch The Dead Don’t Die című zombis vígjátékában. Luhrmann nem véletlenül kereste olyan sokáig színészét. Szüksége volt egy olyan művészre, aki képes mind a fizikai megjelenést, gesztusokat és fellépést átadni, és a hangja is passzol a legendás énekeséhez. Emellett pedig kell, hogy a színész át tudja adni Elvis belső sérülékenységét. Butler pedig az összes elvárásnak eleget tett a rendező szerint.

Austin Butler

Austin Butler nem más, mint Tom Hanks oldalán játszhat majd, aki Elvis menedzserét alakítja. Kettejük kapcsolata lesz a film fókuszában a sztár felemelkedésének története mellett. Az egyelőre cím nélküli alkotást jövőre kezdik forgatni Queenslandben, és a Moulin Rouge! és A nagy Gatsby idején neki dolgozó produkciós dizájnerét is viszi magával a rendező.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com