Hírek

Potenciális Pingvin és Alfred-jelöltek tűntek fel az új Batman-filmhez

Felröppent a hír: jó esély van rá, hogy Matt Reeves Batman-projektje két újabb kulcskarakteréhez talált színészeket – értesült róla a Variety.

Ha sikeresek lesznek az egyeztető tárgyalások, Andy Serkis lehet Alfred, Colin Farrell pedig Pingvin az új Batman-moziban.

Andy Serkis olyan elődök nyomdokaiba léphet, mint Michael Gough, Michael Caine és Jeremy Irons,

akik korábban már eljátszották a bőregér főkomornyikját és mindenesét, Alfred Pennyworth-öt. Serkis és Reeves egyébként A majmok bolygója-trilógia második része óta jó kapcsolatban állnak, hiszen ott két ízben is dolgoztak együtt (A majmok bolygója – Forradalom, A majmok bolygója – Háború).

Colin Farrellre Matt Reeves a Dumbo kapcsán figyelt fel, és javasolta a stúdiónak, hogy keressék meg a színészt. Nem túl jó előjel Farrell számára, hogy eddigi egyetlen képregényfilmes szerepvállalása egy méretes zakót elszenvedő projektben, a 2003-as Daredevil – A fenegyerekben esett meg. Pingvin karakterét egyébként Tim Burton klasszikusában, a Batman visszatérben Danny deVito játszotta.

Robert Pattinson

Az eddigi híradások alapján tudjuk, hogy Robert Pattinson alakítja majd Batmant, a Zoe Kravitz Catwomant, Paul Dano pedig Rébuszt.

Lassacskán összeáll tehát a szereplőgárda,

amennyiben a fenti két úrral megegyezésre jutnak az illetékesek.

A Warner égisze alatt készülő DC-adaptáció forgatása várhatóan ez év végén, vagy jövő év elején kezdődhet. Batman várhatóan 2021-ben repül be a világ filmszínházaiba.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com