Hírek

Potenciális Pingvin és Alfred-jelöltek tűntek fel az új Batman-filmhez

Felröppent a hír: jó esély van rá, hogy Matt Reeves Batman-projektje két újabb kulcskarakteréhez talált színészeket – értesült róla a Variety.

Ha sikeresek lesznek az egyeztető tárgyalások, Andy Serkis lehet Alfred, Colin Farrell pedig Pingvin az új Batman-moziban.

Andy Serkis olyan elődök nyomdokaiba léphet, mint Michael Gough, Michael Caine és Jeremy Irons,

akik korábban már eljátszották a bőregér főkomornyikját és mindenesét, Alfred Pennyworth-öt. Serkis és Reeves egyébként A majmok bolygója-trilógia második része óta jó kapcsolatban állnak, hiszen ott két ízben is dolgoztak együtt (A majmok bolygója – Forradalom, A majmok bolygója – Háború).

Colin Farrellre Matt Reeves a Dumbo kapcsán figyelt fel, és javasolta a stúdiónak, hogy keressék meg a színészt. Nem túl jó előjel Farrell számára, hogy eddigi egyetlen képregényfilmes szerepvállalása egy méretes zakót elszenvedő projektben, a 2003-as Daredevil – A fenegyerekben esett meg. Pingvin karakterét egyébként Tim Burton klasszikusában, a Batman visszatérben Danny deVito játszotta.

Robert Pattinson

Az eddigi híradások alapján tudjuk, hogy Robert Pattinson alakítja majd Batmant, a Zoe Kravitz Catwomant, Paul Dano pedig Rébuszt.

Lassacskán összeáll tehát a szereplőgárda,

amennyiben a fenti két úrral megegyezésre jutnak az illetékesek.

A Warner égisze alatt készülő DC-adaptáció forgatása várhatóan ez év végén, vagy jövő év elején kezdődhet. Batman várhatóan 2021-ben repül be a világ filmszínházaiba.

Avatar

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Cinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya