Hírek

Megtalálták a Suicide Squad 2. rendezőjét

Hosszas találgatások után úgy néz ki, megvan a végső befutó a tavalyi év egyik legtöbbet hype-olt képregényfilmje, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag második részének rendezői posztjára.

Gavin O’Connor fogja dirigálni Will Smith-t és csapatát az Öngyilkos osztag folytatásában. O’Connor első látásra megfelelő választásnak tűnik, bár filmográfiaja nem a legkiegyensúlyozottabb. Neki köszönhetjük Tom Hardy és Joel Edgerton remek MMA-filmjét a Warrior – A végső menetet, de ugyanúgy a teljesen felejthető és összecsapott Jane Got a Gun is az ő nevéhez fűződik. Legutóbb tavaly mutatták be filmjét, A könyvelőt Ben Affleck főszereplésével – melynek folytatása már előkészületben van.

A rendező emellett a film forgatókönyvéért is felel.

Korábban Jaume Collet-Serra (A zátony) és az Oscar-díjas Mel Gibson (A fegyvertelen katona) neve is felmerült a direktori székbe – ám Gavin O’Connor egyelőre egy sokkal átgondoltabb választásnak bizonyul.

A Warner és a DC nagyon fontosnak tartja a képregényfilmet, ezért lehet, hogy a Shazam! mellett ennek forgatása kezdődhet meg 2018-ban. 2019-ig azonban biztos nem látunk a Suicide Squad 2.-ből semmit. Remélhetőleg a sok idő elég lesz egy ütős szkript elkészítésére is.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya