Hírek

Megtalálták a Suicide Squad 2. rendezőjét

Hosszas találgatások után úgy néz ki, megvan a végső befutó a tavalyi év egyik legtöbbet hype-olt képregényfilmje, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag második részének rendezői posztjára.

Gavin O’Connor fogja dirigálni Will Smith-t és csapatát az Öngyilkos osztag folytatásában. O’Connor első látásra megfelelő választásnak tűnik, bár filmográfiaja nem a legkiegyensúlyozottabb. Neki köszönhetjük Tom Hardy és Joel Edgerton remek MMA-filmjét a Warrior – A végső menetet, de ugyanúgy a teljesen felejthető és összecsapott Jane Got a Gun is az ő nevéhez fűződik. Legutóbb tavaly mutatták be filmjét, A könyvelőt Ben Affleck főszereplésével – melynek folytatása már előkészületben van.

A rendező emellett a film forgatókönyvéért is felel.

Korábban Jaume Collet-Serra (A zátony) és az Oscar-díjas Mel Gibson (A fegyvertelen katona) neve is felmerült a direktori székbe – ám Gavin O’Connor egyelőre egy sokkal átgondoltabb választásnak bizonyul.

A Warner és a DC nagyon fontosnak tartja a képregényfilmet, ezért lehet, hogy a Shazam! mellett ennek forgatása kezdődhet meg 2018-ban. 2019-ig azonban biztos nem látunk a Suicide Squad 2.-ből semmit. Remélhetőleg a sok idő elég lesz egy ütős szkript elkészítésére is.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..