Hírek

Megtalálták Ursulát az élőszereplős A kis hableányhoz?

Újabb nagy név csatlakozhat az élőszereplős A kis hableányhoz. A Disney adaptációjában a címszerepet úgy volt, hogy Chloë Moretz alakítja (többé már nem), Ursula szerepére viszont Melissa McCarthy lehet a befutó – áll a Collider hírében.

A rendező már meg is van a Disney-meséhez, most pedig az ikonikus tengeri boszorkányra is lehet, hogy megtalálták a színészt. Nagyon úgy néz ki, hogy Ursula bőrébe Melissa McCarthy bújik majd A kis hableány újabb változatában.

A ’89-es eredeti rajzfilmet Rob Marshall dolgozza fel David Magee forgatókönyvéből. Az elmúlt évek élőszereplős feldolgozás-hullámához hasonlóan pedig ismét új dalokat ígérnek a jól ismert slágerek mellé. Lin-Manuel Miranda és Alan Menken dolgoznak majd az alkotás zenéjén.

Idén már a Dumbó és az Aladdin is mozikba került, míg Az oroszlánkirály (előzetes) július 18-án érkezik a hazai közönség elé. Utóbbi nálunk a nyár legjobban várt filmjei közé is felfért.

Legjobban várt filmek 2019-ben: nyár

A kétszeres Oscar-jelölt McCarthy újabb vizekre evezhet ezzel a szereppel, hiszen a jól megszokott vígjátékos vonaltól igencsak eltérne a kegyetlen tengeri boszorkány megformálása, aki sötét alkut köttet Ariellel. McCarthy azért persze nem először lépne új terepre, hiszen a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetéseként robbant be a Megbocsátasz valaha? című életrajzi dráma, idén pedig egy ízig-vérig gengszterfilmben láthatjuk majd: ez lesz a The Kitchen.

A kis hableány pedig csak egy a további készülő Disney-feldolgozások közül. Moziba kerül hamarosan többek között a Demóna 2, a Mulan, a Szörnyella de Frász és a Csingiling is.

Update: 2019. július 3-án javítottuk a cikket. Korábban valóban Chloë Moretz volt a kiszemelt Ariel szerepére, azóta azonban kilépett a projektből.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com