Hírek

Megtalálta Hófehérkéjét a Disney élőszereplős adaptációja

Marc Webb, az 500 nap nyár és A csodálatos Pókember-filmek rendezője készíti a Disney-nek a legújabb, bombabiztos jövedelemcunamit, amit ezúttal Hófehérke és a hét törpe néven futtatnak.

Egyre kevésbé nehéz cinikusan hozzáállni a Disney élőszereplős adaptációihoz, melyeket már több mint 10 éve gyárt futószalagon a stúdió. Kész csoda, hogy az olyan mozifilmek után, mint Az oroszlánkirály, az Aladdin, A dzsungel könyve, a Mulan, A szépség és a szörnyeteg, az Alice Csodaországban, a Hamupipőke, valamint a hamarosan érkező A kis hableány és Pinokkió után most jutottak csak el az 1937-es Hófehérkéhez.

Itt a Spielberg féle West Side Story első előzetese

A stúdió első nagyjátékfilmjének élőszereplős feldolgozására feltehetően azért kellett ennyit várni, mert amikor a 2010-es évek elején beindulni látszott a biznisz, pont két rivális Hófehérke-film vetekedett egymással. Tarsem Singh játékos meséje, a Tükröm, tükröm, és Rupert Sanders dark fantasy-je, a Hófehér és a vadász egyaránt 2012-ben debütált. A lassan eltelt tíz év pedig elegendő időnek bizonyul ahhoz, hogy a nézők újra kíváncsiak legyenek az almába harapó fiatalra.

A bájos szépség szerepére egy új hollywoodi arcot találtak Rachel Zegler személyében,

aki legközelebb a West Side Story Steven Spielberg által rendezett adaptációjában játszik főszerepet. A legnagyobb showman és a Kaliforniai álom zenéit is szerző Benj Pasek és Justin Paul páros pedig arról gondoskodik majd, hogy a Grimmek meséjét vadonatúj dalok közt élhesse át a nagyközönség.

A Hófehérke és a hét törpe várható bemutatója 2022-re esik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com