Hírek

Megtudtuk, hány Halálos iramban epizód vár még ránk!

Justin Lin rendező négy epizód elkészítése után visszatér a Halálos iramban 9.-re, és kiderült, hogy még két rész erejéig biztosan velünk marad a család.

Ha nem lett volna korona, már több mint fél éve láttuk volna a Halálos iramban 9.-et, melyben a törésvonal ismét a családon belülre került. A Dominic Torretto (Vin Diesel) által játszott vezéralakot a korábban sosem említett, soha nem látott, eldugott testvére (John Cena) akarja levadászni, aki történetesen szuperbérgyilkos. A filmet azonban 2020 tavaszáról 2021. május 28-ig tolták.

A Deadline értesülései szerint azonban két további alkotással szeretnék lezárni a 2001 óta futó akciószériát,

mely elképesztő sikereket inkább az utóbbi tíz évben ért el. Paul Walker tragikus halála hatalmas felhajtóerőt kölcsönzött a Halálos iramban 7. bevételeinek, de a széria az elegáns elbúcsúzást követően is a csúcson tudott maradni. Vin Dieseléket egy hűséges rajongótábor követi a részről részre őrültebb mutatványok és lehetetlen akciójelenetek panteonjába.

Pörgős és spoileres előzetest kapott a Halálos iramban 9. része

A Deadline úgy tudja, a família apraja-nagyja visszatér az utolsó két filmre – melyekről elképzelhető, hogy a Mission: Impossible 7-8.-hoz hasonlóan egy összefüggő „sztorit” mesélnek majd el. Így Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel és a halottjaiból feltámadott Hant alakító Sung Kang szintén látható lesz. Dwayne Johnson és Jason Statham részvétele a projekt kapcsán egyelőre ismeretlen, tekintve, hogy ők a Hobbs és Shaw című spin-off részt viszik.

Hogy milyen marhaságokat tartogat majd a 10. és 11. rész, arra nehéz választ adni, különösen, ha már a 9. rész kapcsán azt pletykálják, Dom Torretto az űrben is járni fog. Chris Morgan forgatókönyvíró feladta magának alaposan a leckét.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés