Hírek

Megújul a DoQ

Az istenek összecsapásaÁprilis elsején megújult arculattal, HD minőségben, négy nyelven jelentkezik a DoQ. A csatorna új műsorkínálata adokumentumfilmek legmodernebb generációját hozza el a nézőknek. Történelmi rejtélyekkel, mérnöki vívmányokkal és misztikus premierekkel érkezik a friss és minden eddiginél lebilincselőbb DoQ, amely immáron magyar, cseh, román és angol nyelven is elérhető.

Mostantól tematikus premierekkel jelentkezik a DoQ, a legújabb tartalmak minden nap 21:05-kor mutatkoznak be a csatorna műsorán. A hétfő a történelem jegyében telik el, kedden a tudomány kerül a középpontba, a szerda a háborús műsoroké, csütörtökön pedig minden a titkok körül forog. Pénteken a szórakozás kerül előtérbe, kéthetente szombaton egy önálló nagyfilmet mutat be a csatorna, a vasárnap a vallási rejtélyeké. A programváltozással egy időben megújult a DoQ arculata és a csatorna új szlogent is kapott: Sorozatok újratöltve! A doqmentumfilmek új generációja!

A DoQ ismeretterjesztő filmjei a hollywoodi produkciókhoz hasonlóan forgatott, izgalmas és látványos jelenetekben bővelkedő sorozatepizódokkal várják a nézőket. A tévécsatorna április elsejétől a Róma: Egy birodalom tündöklése és bukása, a Különleges vonatok, az Emberi fegyver, az Elveszett világok, Az igazság nyomában, az Egy birodalom felépítése és Az istenek összecsapása premiersorozatokkal jelentkezik. Az epizódokból megtudhatjuk, hogyan zajlottak a római birodalom barbár törzsekkel vívott csatái, melyek Amerika leggyorsabb és legextrémebb vonatai, valamint azt is, hogyan győzhetőek le a különböző küzdősportok mesterei. Emellett pedig megismerhetjük a múlt rejtélyes helyeit, a történelem legnagyobb titkait, valamint az ókori birodalmak legkülönlegesebb mérnöki és építészeti vívmányait. Minden hónap utolsó szombatja Triplázó hétvége a DoQ-n, a 3X3 órás maraton során élvezhetjük a történelmi, tudományos, háborús, misztikus és vallásos sorozatok újdonságait.

Dunai Marcell

Dunai Marcell

Dunai Marcell a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán végzett, jelenleg az édesapja által alapított, 25 éve működő logisztikai cégnél dolgozik. Az utazás szerelmese, vonzzák a csavargók, hobók, otthontalan figurák, specializációja a road movie, illetve Ázsia kevésbé ismert országainak (Laosz, Kambodzsa, Malájzia) filmgyártása.

Szólj hozzá!

Click here to post a comment

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés