Hírek

Megvan a 13. Artmozik éjszakája időpontja!

Idén is érdemes várni a májust a cinefileknek, mert a Művészben, a Puskinban, a Toldiban, a Kino Caféban, a Tabánban, és először a Corvinban is tart majd az éjszakai mozimaraton rengeteg sikerfilmmel és premier előtti vetítésekkel!

Az idei Artmozik éjszakája kínálatában az országos bemutató előtt szerepel Az arcuk mindig előttem lesz című francia dráma, de olyan népszerű, már bemutatott alkotásokat is be lehet majd pótolni vagy újranézni, mint az Álmaid hőse, a Megfojtott virágok, A szenvedély íze, a Parasztok, a Smoke Sauna Sisterhood vagy az Oppenheimer. Az összes helyszínre érvényes karszalag ára 5800 forint, amely a mozik pénztárában és online is megvásárolható április 18-tól. Mint mindig, most is csak egy karszalagot kell vásárolni az élményhez.

A teljes műsor itt, a Művész mozi Facebook-eseménye pedig ide kattintva elérhető.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com