Hírek

Megvan a két főszereplő A Setét Torony sorozathoz

A setét torony

Alakul A Setét Torony sorozat pilotjának szereplőgárdája. Meg is van a két főszereplő: Jasper Pääkkönen és Sam Strike – áll a Variety hírében.

A 2017-es filmváltozat után, melyben Idris Elba és Matthew McConaughey játszották a főszerepet hamarosan érkezik A Setét Torony sorozatváltozata is. Legalábbis a pilotepizód mindenképpen. A projekt az Amazon égisze alatt készül egy ideje már. A legújabb információk szerint azonban ismét nagyot lépett előre a dolog, hiszen megvan a két főszereplő.

Olvasd el A Setét Torony I-III. kötetéről a kritikánkat!

Jasper Pääkkönen alakítja a feketébe öltözött férfit, míg Sam Strike lesz Roland Deschain. A sorozat természetesen Stephen King műveire épül majd, és onnan indulna, hogy bemutassa, hogyan lett Roland fegyverforgató és hogyan is találkozott először a titokzatos fekete ruhás férfival.

A sorozat egyébként az eredeti tervek szerint a két éve megjelent filmhez kapcsolódott volna, de több minden hátráltatta a produkció megszületését, így végül abban maradtak a készítők, hogy elölről kezdenek mindent. Megpróbálnak egy az eredeti könyvekhez hűbb alkotást összerakni.

Olvasd el A Sötét Torony IV-VIII. kötetéről a kritikánkat!

Glen Mazzara producereli és viszi a sorozatot, amely azonban egyelőre premierdátum nélkül fut.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..