Hírek

Megvan a következő Star Trek mozifilm rendezője

Noah Hawley írja és rendezi a következő Star Trek filmet.

Fargo és a Legion alkotóját, Noah Hawley-t kérte fel a Paramount a következő Star Trek mozifilm megírására és megrendezésére is. A film részletei persze még nem ismertek – írja a Variety.

A lap forrásai szerint visszatér majd az Enterprise fedélzetére Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban és Zoe Saldana is.

J.J. Abrams, a sorozat újraindítója természetesen ismét irányítani fogja a projektet saját Bad Robot produkciós cégén keresztül. A rebootolt Star Trek sorozatnak ez lesz a negyedik darabja. A stúdió már tavaly is megpróbálkozott a projekt elindításával; akkor S.J. Clarkson rendezte volna a filmet és Chris Hemsworth is szerepelt volna, ám nem sikerült velük megállapodást elérni.

A Paramount emellett egy másik Star Trek filmet is fejleszt, aminek a jelenlegi állás szerint semmi köze sincs Hawley leendő filmjéhez: Quentin Tarantinóval dolgoznak egy esetleges eredeti Star Trek filmen.

A harmadik rész, a Star Trek: Mindenen túla Star Trek eredeti szellemiségétől igencsak távol álló, közepes akciófilm lett” – írtuk róla kritikánkban, de már a második rész is jelentősen gyengébb kritikákat kapott, mint J.J. Abrams 2009-es rebootja. Az új mozifilm-sorozat egyértelműen leszálló tendenciát mutat; kíváncsiak leszünk, hogy a negyedik rész vajon tud-e lendíteni rajta.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya