Hírek

Megvan a legújabb Marvel-film főgonosza

A Sony saját szuperhősprojektjei egyre csak gyarapodnak: a készülő Kraven the Hunter pedig egy új, fontos stábtaggal bővült Alessandro Nivola személyében.

A Marvel filmes univerzumának az elmúlt években keletkezett egy mostoha oldalága, amelyet a Sony, és az őhozzá tartozó képregénykarakterek népesítenek be. Pókember megosztását követően 2018-ban kezdődött ez az oldalági univerzum, melynek első központi karaktere Venom volt, a következő pedig a március 31-én érkező Morbius lesz. A sor azonban nem áll meg itt: nagyon úgy tűnik, a Sony bármelyik Pókemberhez kapcsolható figurát mozivászonra ültetheti. A következő Kraven, a vadász lesz.

Aaron Taylor-Johnson és Elizabeth Olsen a Bosszúállók: Ultron kora c. filmben

Az univerzumok következetlen összekeverését nem is példázhatná más jobban, minthogy az antihős szerepét Aaron Taylor-Johnson játssza majd, aki korábban már Higanyszálként szerepelt a Marvel-filmekben. A Pókember nélküli Pókember filmek sorában a gonoszokból lesznek a hősök, ám nekik is kell megfelelő ellenlábas.

Ennek helyét igyekszik betölteni majd Alessandro Nivola, aki legutóbb a Maffiózók előzményfilmjében alakított nagyot. Szerepéről nem jelentettek be konkrétumot azon túl, hogy Kraven ellenfelét alakítja.

A két színész mellett a West Side Story miatt Oscar-esélyes Ariana DeBose jelenik meg egy Calypso nevű karakterként, de Russell Crowe-t is bejelentették egy azonosítatlan szerepben. Crowe szintén Marvel univerzum részének számít, úgyhogy ő is duplázik: a nyáron esedékes Thor: Szerelem és mennydörgésben mutatkozik be, mint Zeusz.

Hogy ne legyen teljes katasztrófa a film, arról a rendező, J.C. Chandor gondoskodik. A Krízispont és az Egy durva év rendezője korábban nem készített még ekkora blockbustert, ráadásul nem az ostoba popcorn mozijairól híres, így van remény a gyanútlan nézők számára.

A Kraven the Hunter amerikai bemutatója 2023. január 13. lesz.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com