Hírek

Megvan a Terminátor 6 hivatalos címe

Tim Miller, James Cameron, Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton összeállt, hogy ismét képernyőre vigyenek egy Terminátor-fimet. Mostanra pedig azt is tudjuk, hogy a készülő alkotás címe Terminator: Dark Fate.

A film az első két részre fog épülni, azokat követi majd. A köztes alkotásokat pedig egyszerűen nem veszi majd figyelembe.

A Terminátor 6-ban visszatér Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is. Az eredeti Terminátorokat jegyző James Cameron producerként vesz részt a projektben, míg a rendezői székben a Deadpool alkotóját, Tim Millert találjuk.

A történetről egyelőre nem sokat tudni, de a főszerepben ismét egy kemény női karakter lesz, akit Mackenzie Davis alakít.

A Terminator: Dark Fate az eredeti júliusi premierdátum helyett csak novemberben, Hálaadáskor kerül a mozikba majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..