Hírek

Megvan a Terminátor 6 hivatalos címe

Tim Miller, James Cameron, Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton összeállt, hogy ismét képernyőre vigyenek egy Terminátor-fimet. Mostanra pedig azt is tudjuk, hogy a készülő alkotás címe Terminator: Dark Fate.

A film az első két részre fog épülni, azokat követi majd. A köztes alkotásokat pedig egyszerűen nem veszi majd figyelembe.

A Terminátor 6-ban visszatér Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is. Az eredeti Terminátorokat jegyző James Cameron producerként vesz részt a projektben, míg a rendezői székben a Deadpool alkotóját, Tim Millert találjuk.

A történetről egyelőre nem sokat tudni, de a főszerepben ismét egy kemény női karakter lesz, akit Mackenzie Davis alakít.

A Terminator: Dark Fate az eredeti júliusi premierdátum helyett csak novemberben, Hálaadáskor kerül a mozikba majd.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya