Hírek

Megvan, ki játssza Boba Fettet a The Mandalorian 2. évadában

Színészre talált Boba Fett karaktere, aki a The Mandalorian sorozat újabb évadában tűnik majd fel. A Disney nagy örömünkre a Star Wars világában jártas Temuera Morrison mellett döntött – írja a The Hollywood Reporter.

A többnyire Pedro Pascal főszereplésével készült The Mandalorian sorozathoz már tavaly berendelték a folytatást. A Disney+ alkotása a Star Wars univerzum újabb szeletébe nyújt betekintést egy zsoldos és nem bébi Yoda kalandjait követve. Jon Favreau 8 részes első évada hangulatos űr-westernt teremtett különálló történetszálakkal, korrekt akciójelenetekkel, gyönyörű képekkel és látványos helyszínekkel. Az alkotást pedig mind a szakma, mind a közönség jól fogadta, így nem is volt kérdés az újabb évad. Sőt, állítólag már a 3. évad is hivatalos!

Egy maréknyi űrkreditért – The Mandalorian

De ne szaladjunk ennyire előre: a közvetlen folytatáshoz már korábban is érkeztek izgalmas hírek, miszerint Rosario Dawson alakítja majd Ahsoka Tanot, míg Michael Biehn egy egyelőre ismeretlen karakter bőrbe bújik majd. Most pedig az derült ki, hogy Boba Fett szerepében Temuera Morrison tér vissza a Star Wars világába.

Az új-zélandi színész korábban A klónok támadásában és A Sith-ek bosszújában alakította Jango Fettet. Boba Fett karaktere még az eredeti trilógiában tűnt fel, akkor Jeremy Bulloch játszotta el a szerepet. De Morrison több animációs alkotás és videójáték alkalmával is hangját adta már mindkét Fett karakternek.

A The Mandalorian 2. évada elvileg idén októberben kerül elénk, az új epizódok rendezői között pedig olyan neveket találunk, mint Robert Rodriguez vagy Peyton Reed.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya