Hírek

Megvan, ki játssza Marlon Brandot A Keresztapa készítéséről szóló sorozatban

Kiderült, ki alakítja majd Marlon Brandot a The Offer című limitált sorozatban. Az alkotás A Keresztapa forgatásáról szól majd, és több sztárt is találunk benne.


Hirdetés

A Grace klinika egyik legnagyobb sztárja, Justin Chambers formálja majd meg a kétszeres Oscar-díjas színészt, Marlon Brandot, aki halhatatlanná tette Mario Puzo Vito Corleone-jét. A nagy klasszikus regény feldolgozása híresen nehézkesen ment több okból is.

Most ezt a forgatási folyamatot ülteti képernyőre a Paramount egy limitált sorozat keretein belül.

Az alkotás az egyik producer, Al Ruddy szemszögéből mutatja majd be az időszakot, amely során megszületett A Keresztapa. Őt eredetileg Armie Hammer alakította volna, de a színész botrányai miatt kénytelen volt visszalépni a szereptől. Így az Miles Tellerre szállt.

A rendező Francis Ford Copppola-t Dan Fogler, az író Mario Puzo-t pedig Patrick Gallo formálja meg. Robert Evans producer Matthew Goode lesz, Colin Hanks-et pedig Barry Lapidusként láthatjuk majd a sorozatban.

A The Offer Nikki Toscanotól érkezik, az első és utolsó epizódot pedig biztosan Dexter Fletcher rendezi majd. A sorozat 10 részen át fut majd és várhatóan 2022-ben kerül elénk.

A Brando bőrébe bújó Justin Chambers egyébként tavaly köszönt el a számára hírnevet hozó A Grace klinikától, azóta pedig nem is szerepelt semmiben. Így a nagy kihívás egyszerre jelenti számára a színészethez való visszatérést is.

Justin Chambers Camilla Luddington oldalán

Nem a The Offer lesz egyébként az egyetlen alkotás, amely az ikonikus film keletkezésének történetébe vezeti be a nézőket. Készül ugyanis egy film is Francis and the Godfather címen. Ez leginkább a rendező és a producer Robert Evans kiélezett viszonyát járja majd körbe, amely nem tette felhőtlené a hangulatot a forgatás ideje alatt. Coppola megtestesítője Oscar Isaac lesz, míg Evans bőrébe Jake Gyllenhaal bújik majd. Az alkotók feleségeit pedig Elisabeth Moss és Elle Fanning fogják alakítani.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.