Hírek

Megvan, ki lesz az új Hellboy!

joblo.com

Egy reboottal tér vissza mindannyiunk kedvenc boszorkányvadásza, az újrázással kapcsolatban pedig már azt is lehet tudni, hogy ki fog majd a pokolfajzat kabátjába bújni. Sőt a készülő film sztorijáról is kiderült a napokban pár információ.

Alig pár héttel azután, hogy kiderült, Brian Taylor rendezésében új Hellboy-film készül a színfalak mögött, most az Empire azt is kiderítette, hogy Jack Kesy alakítja majd a címszereplőt. Kesy sokak számára a Deadpool 2 egyik mellékkaraktere, Black Tom Cassidy szerepéből lehet ismerős, míg mások a 12 katonában vagy A kór cím sorozatban láthatták őt.

Kesy castingolásával az is biztossá vált, hogy a most készülő reboot egy fiatalabb karaktert szerepeltet majd okkult nyomozóként, és a hírek szerint a történet A sanda ember című képregény történetét veszi majd alapul. A sztori szerint Hellboy és egy fiatal ügynök az Appalache-hegység közelében megalakuló boszorkány társaság kivizsgálására indul, amelynek tagjai egy, a polgárháborúban elesett katonát támasztanak fel gonosz terveik megvalósításához.

Jó hír a rajongók számára, hogy az írók között feltűnik Mike Mignola, Hellboy eredeti megalkotója is. A forgatás hamarosan Bulgáriában kezdődik, azt viszont egyelőre még nem lehet tudni, az alkotók mikor tervezik bemutatni Hellboy legújabb kalandját.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!