Hírek

Megvan, ki rendezi a Deadpool 3-at, a név ismerős

deadpool-movie-image
Deadpool

Fény derült rá, ki rendezi Ryan Reynoldsot a Deadpool 3-ban. Reynolds nem először dolgozik majd együtt a rendezővel, akinek legutóbbi filmje néhány napja került fel Netflixre.

A Deadpool harmadik része megtalálta a rendezőjét. Ryan Reynolds, a szuperhős megformálója nem először dolgozik együtt a filmkészítővel, sőt ez a film lesz harmadik közös projektjük. A Collider írja,

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

a Deadpool 3-at a Free Guy, és a Netflixen a héten debütáló Az Adam-projekt rendezője, Shawn Levy kapta.

A Deadpool 3 lesz az első film a franchise-ban azután, hogy a Disney megvásárolta az első két film mögött álló 20th Century Foxot. A film történetéről egyelőre semmit sem tudunk, de Reynolds egy interjúban elmondta, hamarosan sok újdonságról tud majd beszámolni – a rendező volt az egyik.

A rajongók korábban aggodalmaiknak adtak hangot, hiszen az MCU messze nem szabad szájáról és agresszív stílusáról ismert, a Deadpool alapkövei viszont éppen ezek. A Marvel moziuniverzum folyamatos bővülésével és a sorozat- és filmfronton is tapasztalható kísérletezés miatt azonban bizakodhatunk, hogy kedvenc képből kibeszélő antihősünkön nem alakítanak. Ezt aláhúzva Kevin Feige, a Marvel Studios feje is megerősítette, Deadpool megmarad R besorolásúnak (magyar viszonyokban ez leginkább a 18-as karikához hasonlítható).

Az első Deadpool film Tim Miller rendezésében 2016-ban került a mozikba. A vulgáris szuperhős bátor volt és megmutatta, van helye a családbarát szuperhősfilmek mellett a kizárólag felnőtt közönséget célzó daraboknak is. 2018-ban jött is a folytatás David Leitch rendezővel. A film emelte a tétet, viszont nem tudta teljes sikerrel megugrani az önmaga elé állított akadályt. A második felvonás viszont így is jövedelmező lett, 785 millió dolláros bevételt kaszált be a stúdiónak szerte a világon.

Reynolds és Levy részvételén kívül semmi sem biztos a Deadpool 3-al kapcsolatban, így még a premierdátumot sem érdemes találgatni. Az ígéret viszont egyértelmű: Deadpool nem fog veszíteni bájából az MCU szárnyai alatt sem.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés